Perquè serveix l’Ampa? És una pregunta que ens fan tot sovint i que podrien contestar tots i cadascun dels pares i mares de l’escola: l’Ampa és tot allò que nosaltres vulguem que sigui.

 

Pot ser una entitat organitzadora d’activitats més o menys divertides, més o menys pedagògiques. Pot ser un instrument que ens ajudi en l’educació dels nostres fills i filles. Pot ser un punt de trobada amb l’escola. O un punt de trobada amb la resta de famílies de la nostra petita comunitat. Pot ser aquell grup de persones que entenen un determinat problema i ajuden a resoldre’l.

 

A les escoles públiques la funció de l’Ampa és molt clara: arriba allà on no arriba l’escola. S’encarrega del menjador escolar, de comprar el material (bates, llibres i xandralls), de les activitats extraescolars, de les excursions, de l’autocar escolar…. En cada cas les necessitats són diverses. En el nostre, moltes d’aquestes necessitats ja les assumeix l’escola i, per tant, tenim una funció molt més oberta… oberta, en realitat, a la participació de tothom.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s