Concert solidari

Estàndard

Diumenge 17 de març a les 17h al Teatre Plaza. Organitzat per Solidaritat Castelldefels Kasando i la comunitat educativa de l’escola Felisa Bastida- Petit Món, i la seva AMPA ; entitats que treballem des del 2011 per aconseguir fer realitat l’escola Tuamini, a la població de Kayna (RD Congo).
Aquesta escola, com el seu nom desitja: Esperança, ho vol ser per als prop de 200 alumnes inscrits a primària i la cinquantena de petits inscrits a la recent estrenada escola bressol.
Les primeres fases del projecte van consistir tant en oferir l’espai a través de la construcció de 9 aules i dotar-les d’infraestructura: mobiliari, latrines, aigua potable, enllumenat gràcies a panels solars, aula d’informàtica i oferir viabilitat a la feina del professorat, amb projectes paral·lels per aconseguir que s’autofinancés el seu salari ( hort comunitari, cantina, cria de bestiar, secretaria).
Actualment, en una nova fase, es continua treballant pel dret a l’educació d’aquests menors, buscant poder garantir la permanència de l’equip docent.
Però, es vol anar més enllà en aquest procés d’aprenentatge mutu a partir de l’intercanvi de tècniques pedagògiques i experiències entre els claustres i l’alumnat de les dues escoles agermanades.

Així per presentar-vos aquest projecte i continuar recollint fons per a seguin-lo fent realitat us convidem a participar, el proper diumenge 17 de març a les 17h al Teatre Plaza al concert de Lali Be Good, que ens oferirà el seu espectacle “Futur-oh!” amb cançons d’estil Kindie Rock familiar per a gaudir de bona música amb les menuts de casa.

concert lalibegood v3

El donatiu, que dona dret a l’estrada és de 5€ i si no pots venir pots col·laborar amb Fila Zero!

Més informació : http://www.sckasando.org http://www.ampapetitmon.org/ http://www.petitmon.cat

Organitzen: ONG Solidaritat Castelldefels Kasando; l’Escola Felisa Bastida- Petit Món i la seva AMPA

Col·laboren: Àrea de Pau i Solidaritat de l’Ajuntament de Castelldefels i Teatre Plaza de Castelldefels.

Pots comprar les entrades a:

https://www.eventbrite.es/e/entradas-concert-solidari-pel-dret-a-leducacio-lali-be-good-55872272471

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s